Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Guadeloupe

Proprietate de vânzare în Guadelupa

Guadelupa este un departament de peste mări, este o parte integrantă a Franței. Ca teritoriu constitutiv al Uniunii Europene și al zonei euro. Euro este moneda sa oficială. Este o mică insulă și nu pare a fi un loc bun pentru a cumpăra proprietăți de vânzare în Guadelupa, dar nu este realitatea.

Guadelupa este un teritoriu francez de peste mări, cu o formă de fluture. Acesta este compus dintr-un grup de insule situate în sudul Mării Caraibelor ..

Guadelupa este pentru Franța continentală ceea ce Hawaii este pentru Statele Unite ale Americii. Majoritatea cetățenilor sunt un amestec de europeni, africani și indieni orientali, vorbind doar limba maternă, Creolele Antilelor și francezii. Deci, dacă vă decideți să vă investiți banii în proprietate spre vânzare în Guadelupa, ar putea fi cea mai bună perioadă.

Este o destinație turistică populară printre turiștii francezi. Peste 80% dintre sosirile vizitatorilor provin din Franța. Odată ce a fost puțin frecventată de americani.

Guadelupa este atât de buzzing că raportul US News & World a numit-o al doilea cel mai bun loc de vizitat în Caraibe în 2017. În plus, National Geographic și-a enumerat insulele printre primele trei destinații din lume pentru cultură.

Sectorul imobiliar din Guadelupa rămâne o afacere în comparație cu celelalte state din Caraibe. De fapt, prețul mediu al proprietății rezidențiale de vânzare în Guadelupa a fost de numai 161.063 EUR în a doua jumătate a anului 2017.

În Baie Mahault și pe Petit Bourg, proprietățile pentru prețurile de vânzare au fost cuprinse între 1.341 și 3.156 EUR pe metru pătrat, în timp ce casele au variat de la 1.394 EUR la 2.917 EUR pe metru pătrat. în H2 2017.

De la Goyave până la vârful Malendure, pe coasta de vest a Basse-Terre, cumpărătorii de case își pot cumpăra apartamente pentru 662 de euro pe 2411 pe metru pătrat. în timp ce casele sunt vândute pentru 1.414 euro până la 2.629 pe metru pătrat. în aceeași perioadă.

În 2017, vânzările de proprietăți rezidențiale au crescut cu 2,8% față de anul precedent.

Guadelupa este cunoscută sub numele de insula fluturilor datorită formei a două dintre principalele sale insule: Basse-Terre la vest și Grande-Terre la est, separate printr-un canal îngust, Riviere-Salée. Guadelupa are plaje bune, iar turismul este din ce în ce mai important.

  •  
    Mutarea în Guadelupa. Expatriați și locuiți în Guadelupa.

      Insula Antilles, renumită în întreaga lume pentru frumusețea sa prăfuită, protagonistul de astăzi este o mică bucată de paradis! În fine, sezonul bun a sosit și mulți s-au gândit să plece pentru o călătorie sau chiar să se mute permanent într-o nouă Națiune. Motivațiile sunt printre cele mai va ...

 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB